{% extends "crud/list.html.twig" %} {% block thead %} {% trans %}Nome{% endtrans %} {% trans %}Macro{% endtrans %} {% trans %}Status{% endtrans %} {% endblock %} {% block tbody %} {% if not item.mestre %} {{ item.nome }} {% else %} {{ item.nome }} {% endif %} {{ item.mestre.nome }} {% if item.status == 1 %} {% trans %}Ativo{% endtrans %} {% else %} {% trans %}Inativo{% endtrans %} {% endif %} {% endblock %}